Over ons

Wie wij zijn

Menalux is de standaard in stofzuigerzakken, filters en accessoires voor huishoudelijke apparaten. We maken gebruiksartikelen die elke stofzuiger en elk huis schoon en fris houden. Het is de missie van ons bedrijf om te zorgen dat nazorg eenvoudig, betrouwbaar en voor iedereen betaalbaar is. Onze betrouwbare innovatie zorgt voor gezondere huizen en een schonere wereld.

Onze producten worden gemaakt door Electrolux, een van de grootste fabrikanten van huishoudelijke apparaten ter wereld. Dankzij onze gezamenlijke wereldwijde aanwezigheid en ervaring zijn we een van de grootste bedrijven voor zowel stofzuigers als stofzuigerzakken geworden.

Innovatie voor gezondere huizen

Gebruiksartikelen die elke stofzuiger en elk huis schoon en fris houden

Jouw huis zou altijd een gezonde omgeving met schone lucht moeten zijn, waar je ook woont en welke stofzuiger je ook gebruikt.

Daarom maken we stofzuigerzakken, filters en accessoires die geschikt zijn voor diverse merken om overal verontreinigingen in huis te verminderen en de levensduur van apparaten te verlengen.

De kleur

Alle producten op deze website en de verpakkingen zijn voorzien van de kleur van de merken waarvoor de producten geschikt zijn.

Merk en model

Je kunt het merk en het model van jouw stofzuiger vinden op de achterkant van het apparaat.

DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh

De hoogwaardige stofzuigerzakken van Menalux zijn gemaakt van DURAFLOW™ Fresh.

Dankzij geavanceerde technologie en techniek voorkomt dit materiaal nare luchtjes in huis tijdens en na het schoonmaken. Het verlengt de levensduur en maakt een hoge zuigkracht mogelijk totdat de stofzuigerzak vol is.  DURAFLOW™ Fresh-materiaal garandeert een sterke filterwerking en zorgt voor een gezonder binnenklimaat.

Bestrijdt nare luchtjes

Dankzij het DURAFLOW™ Fresh-materiaal worden nare luchtjes verwijderd en blijft de stofzuigerzak langer fris.

 

De stofzuigerzakken van Menalux bestaan uit 3 lagen: 
De eerste laag houdt deeltjes tegen. 
De tweede laag bevat natuurlijke oliën die geurtjes blijvend neutraliseren en moleculen afvangen. 
De derde laag helpt om de lucht schoon en vrij van deeltjes te houden.

Tot 50% langere gebruiksduur

Synthetische DURAFLOW™ Fresh-stofzuigerzakken gaan tot 50% langer mee dan gewone papieren stofzuigerzakken. Door de structuur van het materiaal kan de stofzuigerzak het stof beter vasthouden zonder dat de zuigkracht vermindert naarmate de stofzuigerzak vol raakt.

Uitstekende filterwerking voor een gezond binnenklimaat

Het hoogwaardige synthetische DURAFLOW™ Fresh-materiaal zorgt voor een optimale luchtstroom en betere filtratieprestaties dan bij papieren stofzuigerzakken. DURAFLOW™ Fresh-stofzuigerzakken zijn daarom ideaal voor mensen met allergieën en zorgen voor een gezonder binnenklimaat. Het gebruik van innovatieve afdichtingstechnologie zorgt ervoor dat volle stofzuigerzakken op hygiënische wijze verwijderd kunnen worden.

Kwaliteit met TÜV-goedkeuring

Getest en gecertificeerd!

 

De synthetische stofzuigerzakken van Menalux zijn op kwaliteit getest door TÜV Rheinland en hun goedkeuring staat garant voor kwaliteit. TÜV Rheinland heeft DURAFLOW™ Fresh getest en gecertificeerd op de volgende criteria: zuigkracht, levensduur en filterwerking.

 

Dat betekent dat een onafhankelijk, gerenommeerd en door consumenten vertrouwd instituut de veiligheid en kwaliteit van DURAFLOW™ Fresh-stofzuigerzakken getest en bevestigd heeft.