Over Menalux

Menalux is de merknaam voor aanpasbare onderdelen en accessoires die geproduceerd worden door Electrolux, een van de grootste producenten van huishoudapparaten ter wereld. Menalux is in de hele wereld aanwezig en heeft vele jaren ervaring opgedaan in het produceren en verkopen van deze producten.

Naast een uitgebreid en innovatief assortiment stofzakken en accessoires voor alle recente stofzuigermerken, biedt Menalux ook onderdelen en accessoires aan voor kleinhuishoudelijke apparaten en witgoed, waardoor het bedrijf voorziet in alle behoeften die te maken hebben met huishoudelijke apparaten in elk deel van de woning.

Kwaliteit en innovatie zijn altijd onze stuwende kracht geweest. Het innovatieve synthetische materiaal DURAFLOW™ Fresh voor stofzakken heeft een langere levensduur in combinatie met een constant hoge zuigkracht terwijl de stofzak gevuld wordt en een betere filtering voor een gezonder milieu in huis. Menalux is de eerste fabrikant van synthetische stofzakken die zijn producten heeft laten testen op kwaliteit door de TÜV Rheinland Groep, waarvan de goedkeuring een echte kwaliteitsgarantie is.

Menalux-kleurensysteem

Snel en eenvoudig! De juiste stofzuigerzak vinden is voor vele mensen een probleem. Dankzij het kleurensysteem van Menalux is dat nu gemakkelijk! Kijk welke kleur uw stofzuigermerk heeft. Menalux ...

DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh – DE GEWELDIGE SYNTHETISCHE STOFZUIGERZAK

TÜV-goedgekeurde kwaliteit

Menalux is de eerste fabrikant van synthetische stofzuigerzakken die zijn producten door de TÜV Rheinland Group heeft laten testen op kwaliteit, wat een echte kwaliteitsgarantie is. TÜV Rheinland ...